Zan Fast Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Zan Fast Ferries

Zan Fast Ferries är en operatör baserad i Tanzania som erbjuder regelbunden passagerartransport mellan Zanzibar och Dar es Salaam. De har för närvarande två höghastighetspassagerarfärjor, MV Zanzibar 1 och MV Zanzibar 2, som erbjuder 4 avgångar per dag från varje terminal. Tack vare deras flotta av höghastighetskatamaraner tar det ungefär 1 timme och 20 minuter att resa från Zanzibar till Dar es Salaam.

De strävar efter högsta servicekvalitet ombord på sina färjor för att se till att deras passagerare får den trevligaste reseupplevelsen. Alla deras fartyg har en rad faciliteter, inklusive gratis Wi-Fi, toaletter och gratis mobila laddningsportar på sätena. Gratis snacks och läskedrycker finns också tillgängliga för business class och i VIP-loungen.

Den första avgången sker kl. 07.00 och den sista avgången sker kl. 16.00. Med Direct Ferries kan du hitta Zan Fast Ferries tidtabeller, priser och boka Zan Fast Ferries färjebiljetter. I förekommande fall jämför vi också Zan Fast Ferries med alternativa färjebolag.

Använd directferries.se för att hitta Zan Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Zan Fast Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Zan Fast Ferries med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.