Zakynthos
Sami
Färjor till Kefalinia
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Zakynthos till Sami

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Zakynthos och Sami. . Sträckan mellan Zakynthos och Sami trafikeras av Lefkada Palace. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Zakynthos och Sami.

Tidtabeller Zakynthos till Sami

Den tidigaste färjan mellan Zakynthos och Sami avgår vanligtvis från Zakynthos ca 06:30. I genomsnitt tar en överfart 3h 0m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 0m.

Färjepriser mellan Zakynthos och Sami

Priserna på en överfast från Zakynthos till Sami varierar oftast mellan 309kr och 672kr*. Genomsnittspriset är 551kr*. De billigaste priserna mellan Zakynthos och Sami är ca 162kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 551kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Sami och Zakynthos?

Det är ungefär 35.3 miles (56.8km) eller 30.7 sjömil mellan Zakynthos och Sami.

Kan jag resa med bil mellan Zakynthos och Sami?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Zakynthos och Sami.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Zakynthos och Sami?

Ja, fotpassagerare kan resa med Lefkada Palace mellan Zakynthos och Sami.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Zakynthos till Kefalinia
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Zakynthos - Sami Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Lefkada Palace
Genomsnittligt pris 569 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 3h 0m
Första färjan 06:30
Avstånd 30 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Zakynthos till Sami?

Färjeresan från Zakynthos till Sami tar ungefär 3h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Zakynthos till Sami?

Priserna för färjan mellan Zakynthos - Sami varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 41 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Zakynthos - Sami?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Zakynthos och Sami, dessa är
  • Lefkada Palace

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Zakynthos - Sami?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Zakynthos - Sami, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Zakynthos till Sami?

Det är uppskattningsvis 30 sjömil mellan Zakynthos och Sami.

Guide till Zakynthos

Zakynthos, som ibland kallas Zante är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den tredje största av de Joniska öarna. Ön ligger cirka 20 km väster om det grekiska fastlandet och cirka 15 km söder om ön Kefalonia. Det mest berömda landmärket på ön är Navagio beach. Det är en vik på den sydvästra kusten, isolerad med höga klippor och nås endast med båt eller fallskärm. Stranden och havsbotten är gjorda av vita stenar, och omgiven av turkost vatten. Den är uppkallad efter ett skeppsbrott (MV Panagiotis), som sjönk på stranden runt 1980. Åsen området från Anafonitria har en liten utsiktsplats med utsikt över skeppsbrott, och det finns ett kloster i närheten. De unika och fantastiska bilderna av platsen är en favorit för BASE hoppare, och varje år hålls ett stort event i BASE kalendern på Navagio, i slutet av augusti.

Zakynthos har två hamnar. Den viktigaste hamnen ligger i Zakynthos stad och den andra i byn Agios Nikolaos. Från huvudhamnen finns en anslutning till hamnen i Kyllini, vilket är den vanliga vägen för ankomster till ön med båt från fastlandet. Från hamnen i Agios Nikolaos finns det en koppling till hamnen i Pesada på ön Kefalonia.


Guide till Sami

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.


Zakynthos till Sami Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 08/07/2024 och 2024-07-14


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Lefkada Palace 06:30 09:30 3 timmar Ons, Fre, Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.