Zakynthos
Korfu
Färjor till Joniska öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Zakynthos till Korfu

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Zakynthos och Korfu. . Sträckan mellan Zakynthos och Korfu trafikeras av Lefkada Palace. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Zakynthos och Korfu.

Tidtabeller Zakynthos till Korfu

Den tidigaste färjan mellan Zakynthos och Korfu avgår vanligtvis från Zakynthos ca 06:30. I genomsnitt tar en överfart 13h 0m, som snabbast tar rutten ungefär 13h 0m.

Färjepriser mellan Zakynthos och Korfu

Priserna på en överfast från Zakynthos till Korfu varierar oftast mellan 430kr och 1666kr*. Genomsnittspriset är 1196kr*. De billigaste priserna mellan Zakynthos och Korfu är ca 390kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1196kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Korfu och Zakynthos?

Det är ungefär 137.9 miles (221.9km) eller 119.8 sjömil mellan Zakynthos och Korfu.

Kan jag resa med bil mellan Zakynthos och Korfu?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Zakynthos och Korfu.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Zakynthos och Korfu?

Ja, fotpassagerare kan resa med Lefkada Palace mellan Zakynthos och Korfu.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Zakynthos till Joniska öarna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Zakynthos - Corfu Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Lefkada Palace
Genomsnittligt pris 1237 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 13h 0m
Första färjan 06:30
Avstånd 119 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Zakynthos till Korfu?

Färjeresan från Zakynthos till Korfu tar ungefär 13h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Zakynthos till Korfu?

Priserna för färjan mellan Zakynthos - Korfu varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 100 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Zakynthos - Korfu?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Zakynthos och Korfu, dessa är
  • Lefkada Palace

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Zakynthos - Korfu?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Zakynthos - Korfu, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Zakynthos till Korfu?

Det är uppskattningsvis 119 sjömil mellan Zakynthos och Korfu.

Guide till Zakynthos

Zakynthos, som ibland kallas Zante är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den tredje största av de Joniska öarna. Ön ligger cirka 20 km väster om det grekiska fastlandet och cirka 15 km söder om ön Kefalonia. Det mest berömda landmärket på ön är Navagio beach. Det är en vik på den sydvästra kusten, isolerad med höga klippor och nås endast med båt eller fallskärm. Stranden och havsbotten är gjorda av vita stenar, och omgiven av turkost vatten. Den är uppkallad efter ett skeppsbrott (MV Panagiotis), som sjönk på stranden runt 1980. Åsen området från Anafonitria har en liten utsiktsplats med utsikt över skeppsbrott, och det finns ett kloster i närheten. De unika och fantastiska bilderna av platsen är en favorit för BASE hoppare, och varje år hålls ett stort event i BASE kalendern på Navagio, i slutet av augusti.

Zakynthos har två hamnar. Den viktigaste hamnen ligger i Zakynthos stad och den andra i byn Agios Nikolaos. Från huvudhamnen finns en anslutning till hamnen i Kyllini, vilket är den vanliga vägen för ankomster till ön med båt från fastlandet. Från hamnen i Agios Nikolaos finns det en koppling till hamnen i Pesada på ön Kefalonia.


Guide till Korfu

Den grekiska ön Korfu ligger strax utanför västkusten i Grekland. Ön har ett milt medelhavsklimat, och utmärkta stränder gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar med varma och torra somrar, med vinterregn som bidrar till att skapa frodig vegetation som domineras av över 2 miljoner olivträd. Corfu, till skillnad från resten av Grekland, föll aldrig under det ottomanska förtrycket. På grund av de successiva dominationen av venetianarna, fransmännen och britterna under århundraden har ön främst blivit en del av den västerländska kulturen än Levantine-världen. Deras kulturer lämnade ett starkt inflytande på staden.

I den vackert bevarade Gamla stan i Korfu, en del UNESCO: s världsarvslista, finner du renässans, barock och klassiska"repertoar" med framgång tillämpas på lokala konstnärliga traditioner. Palats, fästningar, strama offentliga byggnader av venetianskt styre är unikt tillsammans med rader av torktvätt i små gränder och små avskilda torg. Promenader genom ett komplex av smala kullerstensgator med trappor och välvda passager, den så kallade "kantoúnia", kommer att få dig att känna som om du har rest till Genua eller Neapel.

Färjetrafik från ön avgår till destinationer på det grekiska fastlandet och till andra närliggande, grekiska öar.


Zakynthos till Korfu Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 08/07/2024 och 2024-07-14


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Lefkada Palace 06:30 19:30 13 timmar Ons, Fre, Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.