COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yingkou Ferry

Yingkou Ferry, som grundades i december 2002, har blivit en av de mest tillförlitliga och ofta använda färjeoperatörerna i Sydkorea och Kina, det är enastående erkänd 2007 när företaget tilldelades sin felfria kundservice. Sedan dess första introduktion till färjeindustrin har rutten från Incheon till Yingkou, som vanligtvis varar omkring 28 timmar, visat sig vara ett effektivt sätt att komma från Sydkorea till Kina och bli en bekväm gateway mellan de två länderna.

Det prisade fartyget M / V Arafura Lily byggdes först i maj 1996 och står stolt på längden på nästan 150 meter och en bredd på knappt 23 meter. 394 passagerare kan gå ombord på fartyget vid varje tillfälle, varav de flesta väljer att spendera mycket av seglen i en av de olika typerna av rum; Dubbelrummen är snabbare, men de lyxiga omgivningarna är värda det relativt höga värdet, medan ekonomin är överkomligt och bekvämt.

Innan du går ombord, kommer den vänliga och arbetande personalen att se till att ditt bagage (upp till två väskor per passagerare) är behandlas med omsorg och din incheckning går så smidigt som möjligt. Ett fullständigt säkerhetsförfarande sker före varje korsning, för att garantera en säker och avkopplande passage för varje passagerare att njuta av när de går in på sin resa.

Directferries.se jämnför Yingkou Ferry tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Yingkou Ferry rutter och hamnar

Alla rutter med Yingkou Ferry