Yingkou Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Yingkou Ferry

Yingkou Ferry, som grundades i december 2002, har blivit en av de mest tillförlitliga och ofta använda färjeoperatörerna i Sydkorea och Kina, och dess kvalitet uppmärksammades 2007 när företaget fick pris för sin utmärkta kundservice. Sedan dess första introduktion till färjeindustrin har rutten från Incheon till Yingkou, som vanligtvis varar omkring 28 timmar, visat sig vara ett effektivt sätt att komma från Sydkorea till Kina och bli en bekväm gateway mellan de två länderna.

Det prisade fartyget M / V Arafura Lily byggdes först i maj 1996 och står stolt på längden på nästan 150 meter och en bredd på knappt 23 meter. 394 passagerare kan gå ombord på fartyget vid varje tillfälle, varav de flesta väljer att spendera mycket av seglen i en av de olika typerna av rum; Dubbelrummen är snabbare, men de lyxiga omgivningarna är värda det relativt höga värdet, medan ekonomin är överkomligt och bekvämt.

Innan du går ombord, kommer den vänliga och arbetande personalen att se till att ditt bagage (upp till två väskor per passagerare) är behandlas med omsorg och din incheckning går så smidigt som möjligt. Ett fullständigt säkerhetsförfarande sker före varje korsning, för att garantera en säker och avkopplande passage för varje passagerare att njuta av när de går in på sin resa.

Directferries.se jämnför Yingkou Ferry tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.