Voyager
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Voyager

Voyager är en karibisk färjeoperatör som erbjuder höghastighetsfärjor mellan de franska utomeuropeiska territoriumen St Martin och St Barths i Små Antillernas skärgård.

Sedan företaget startade 1995 har Voyager transporterat över 1 miljon passagerare till och från dessa vackra öar. Detta är tack vare sin bekväma tidsplan, med flera resor varje dag som bara tar 30 minuter, och deras höga kvalitet på sina färjor som är de största på St Martin.

Flottan består av 3 fartyg med aluminiumskrov som är särskilt utformade för överfarter på Karibiska havet. "Voyager 1" och "Voyager 2" kan båda ta över 100 passagerare och kan hålla hastighet upp till 23 och 25 knop respektive. Den senaste fartyget som introducerades, "Voyager3 Dreamliner" är en katamaran, med en design som resulterar i mjukare segling och som reducerar friktion, vilket möjliggör en högre toppfart.

Varje färja har en bekväm interiör med stora fönster med panoramautsikt över Karibien, där du kan skåda valar och njuta av en gratis drink som betjänas av den vänliga Voyagerbesättningen. Du kan också välja mellan ett utomhusdäck och ett helt luftkonditionerad lägre däck.

Eftersom Voyager3 Dreamliner byggdes så sent som 2011 är det fullt utrustad med ett inbyggt ljud- och videosystem med 2 x 1300 hästkraftsmotorer och erbjuder också en lyxig Business Classhytt.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Voyagers tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Voyager

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.