Färja från Volos till Mantoudi

Volos Mantoudi-rutten går mellan Grekland och Grekland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Volos Mantoudi-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Volos och Mantoudi

  • Anes Ferries
    • 7 avgångar per vecka 5 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Volos Mantoudi

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Volos Mantoudi-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Volos

Den grekiska staden och hamnen i Volos ligger i Thessalien på det grekiska fastlandet och cirka 325 km norr om Aten och 215 km söder om Thessaloniki. Stadens hamn är regionens enda tillgång till havet och staden är huvudstad i Magnesiaregionen. Volos hamn är en av de nyaste hamnarna i Grekland där många av byggnader byggts efter 1955, när en jordbävning förstörde mycket av vad som var där innan. Universitetet i Thessalien ligger i staden som också är ett centrum för tillverkning, service och turism för regionen. Staden spelade en viktig roll i de olympiska spelen 2004 som sedan dess också har varit värd för andra idrottsevenemang som EM i friidrott. Staden var också värd för den 7:e internationella olympiaden för astronomi och astrofysik i juli och augusti 2013.

Staden anses vara en av de vackraste i Grekland och dess långa historia kan ses på byggnaderna. De många herrgårdarna, kommunala byggnaderna, museerna, tidiga industribyggnaderna och vackra kyrkorna samverkar alla till att göra Volos en plats värd att besöka.

Från stadens hamn avgår färjor till Skiathos, Alonissos, Glossa och Skopelos.