Volos till Mantoudi färja

Volos Mantoudi rutten ansluter Grekland med Grekland. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Anes Ferries. Det finns överfarter upp till 7 gånger vecka med en resetid från ca 5 timmar 30 minuter.

Volos Mantoudi seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Volos - Mantoudi färjerederier

  • Anes Ferries
    • 7 Avgångar per vecka 5 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Volos Mantoudi

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Volos Mantoudi är en bil och 2 passagerare.

Volos guide

Den grekiska staden och hamnen i Volos ligger i Thessalien på det grekiska fastlandet och cirka 325 km norr om Aten och 215 km söder om Thessaloniki. Stadens hamn är regionens enda tillgång till havet och staden är huvudstad i Magnesiaregionen. Volos hamn är en av de nyaste hamnarna i Grekland där många av byggnader byggts efter 1955, när en jordbävning förstörde mycket av vad som var där innan. Universitetet i Thessalien ligger i staden som också är ett centrum för tillverkning, service och turism för regionen. Staden spelade en viktig roll i de olympiska spelen 2004 som sedan dess också har varit värd för andra idrottsevenemang som EM i friidrott. Staden var också värd för den 7:e internationella olympiaden för astronomi och astrofysik i juli och augusti 2013.

Staden anses vara en av de vackraste i Grekland och dess långa historia kan ses på byggnaderna. De många herrgårdarna, kommunala byggnaderna, museerna, tidiga industribyggnaderna och vackra kyrkorna samverkar alla till att göra Volos en plats värd att besöka.

Från stadens hamn avgår färjor till Skiathos, Alonissos, Glossa och Skopelos.