Vigourmarine
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Vigourmarine

Vigourmarine är en malaysisk operatör som erbjuder regelbundna färjeturer från Merang till Redang och Lang Tengah Islands som ligger på Malaysias östkust. Från och med nu är detta en säsongsbetonad linje som går till slutet av september. Detta kan dock komma att ändras beroende på hur många bokningar de får under sommaren.

Det finns 3 rutter tillgängliga med Vigourmarine inklusive Merang till Redang Island, Merang till Lang Tengah Island och Redang Island till Lang Tengah Island. Alla färjor från fastlandet avgår från Merang Jetty som ligger vid mynningen av Sungai Merang. Vänligen se till att anlända minst 30 minuter före planerad avgång så att du hinner checka in. De färjor som trafikeras av Vigourmarine tar endast passagerare till fots.

Använd directferries.se för att hitta Vigourmarine tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Vigourmarine. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Vigourmarine med alternativa rederier.

Alla rutter med Vigourmarine

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.