COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ventotene - Terracina är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Pontine-öarna till Italien

Rederier som åker mellan Ventotene och Terracina

    • 1 avgång(ar) per vecka 2 tim 5 min
    • Få pris

Färja från Ventotene till Terracina

Ventotene Terracina-rutten går mellan Pontine-öarna och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, NLG. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 5 minuter.

Färjetrafiken på Ventotene Terracina-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Ventotene

Ventotene är liten ö i Pontine ö-gruppen utanför västkusten av Italien.
På bara 3 km lång och 800 meter bred, får Ventotene sitt namn från de rådande vindar som blåser över ön (vinden i italienska är vento).


Guide till Terracina

Den italienska staden Terracina är en badort i södra delen av regionen Lazio, som ligger mellan Rom och Neapel. Det var en viktig hamn på den romerska Via Appia, och platsen för en större tempel till Jupiter. Idag den moderna staden breder ut sig på slätten nedanför bergen, längs en bred sandstrand som lockar många sommargäster. I moderna delen av Terracina har breda trädkantade boulevarder som leder till stranden väster om hamnen. Havet och sanden är stadens största attraktion för många av sina italienska sommargäster. Färjor avgår från hamnen för Pontine öarna. En båt leder till hamnen från busstationen området passerar fisken-hallen där lådor lastas med färsk fisk. För mer charm och historia, huvudpart för Centro Storico, den gamla delen av staden som ligger uppförsbacke från busstationen. Hjärtat i historiska Terracina är Piazza del Municipio, en ganska piazza med gatsten från Forum Romanum, en sönderfallande valv, staden katedralen, högkvarteret i stadsfullmäktige och det arkeologiska museet. I närheten kan du också se en gammal stenlagd sträcka av Via Appia. Färjor från stadens port ansluter Terracina till ön Ponza.