Boka en färja från/till Varberg

Varberg färjehamn i Sverige förbinder Grenå i Danmark med möjlighet att välja mellan upp till 14 överfarter per vecka. Restiden för Varberg till Grenå överfarten är 4 timmar 15 minuter och trafikkeras av Stena Line.

Varberg hamnkarta

Klicka här för karta

Varberg färjealternativ

Varberg färjetjänster

 • Stena Line
  • 14 avgångar per vecka 4 tim 15 min
  • Få pris

Guide till Varberg

Varberg är en stad i Hallands län, i sydvästra Sverige, med en nästan 200 årig tradition som badort och ett spa. Den svenska kungen Oscar II och författare Verner von Heidenstam och Gustav Fröding var kändisar som tidigt upptäckte Varbergs fördelar som en semesterort och ett spa. Det är en gammal handelsstad. Från den 13: e till 15-talet var det ofta fientliga arméer erövrade staden.
I freden i Roskilde år 1658, passerade den från Danmark till Sverige. Varberg kan se så annorlunda eftersom det har byggts i cirka 5 olika platser främst på grund av förstörelsen av danska vikingar. Varberg ligger i en terräng av kullar och slätter. Det är till stor del utan träd och grönområden. Sandstränderna är mycket populära på sommaren. En annan viktig faktor i Varberg är dess naturliga miljö. Bara en 20 minuters bilresa avslöjar in visar ett helt annat landskap.

Så här hittar du till Varberg hamn

 • Varberg hamn med bil

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg hamn med tåg

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg hamnadress

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Varberg färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Varberg övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!