COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valle Gran Rey - Los Cristianos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från La Gomera till Teneriffa

Rederier som åker mellan Valle Gran Rey och Los Cristianos

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Färja från Valle Gran Rey till Los Cristianos

Valle Gran Rey Los Cristianos-rutten går mellan La Gomera och Teneriffa. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 15 minuter.

Färjetrafiken på Valle Gran Rey Los Cristianos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en av de mest populära och livliga semesterorter på ön Teneriffa, Kanarieöarna. Stränderna är vackra och har en hamn som erbjuder fisketurer, fritidskryssningar, utflykter på glasbottenbåtar, dykutflykter och färjor till grannön La Gomera. Det var en gång en gammal fiskeby som genom åren har upplevt kraftig expansion, vilket gör det till ett populärt val för en trevlig dagsutflykt. Många semesterfirare bor i lugnare orter och besöker Los Cristianos för pulsen innan tillbaka till sin tillflyktsort på andra ställen på ön. Mycket av de åtgärds kretsar kring gågatan som gränsar till stranden. Denna långa promenaden är en fristad för högkvalitativa restauranger, barer och caféer som erbjuder mat från hela världen samt typiska kanariska rätter. På natten, lyser upp det som en av de mest trafikerade platser i södra Teneriffa. Borta från stränderna och strandpromenaden området, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker, designermärken och andra bra ställen att fynda, med många kaféer och barer utspridda bland denna shoppare paradis.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.