V2V Vacations
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

V2V Vacations

V2V är en kanadensisk färjeoperatör som erbjuder en lyxig kryssningstjänst mellan Vancouver och Victoria i British Columbia. Kryssningen sträcker sig under 74 sjömil och den natursköna resan tar drygt tre timmar att slingra genom södra Gulföarna så att du kan beundra det rena vattnet i landets västligaste provins.

Fartyget V2V Empress är en 254-sätes passagerskatamaran med ett val av två klasser, Premium erbjuder familjesäten, ett urval av förfriskningar och tillgång till soldäck medan det mer lyxiga alternativet Royal erbjuder prioriterad boarding, en dedikerad värd för att tillgodose dina behov, conciergetjänster, välkomstdrinkar och nyberedda lokala rätter.

Detta är en unik seglingserfarenhet där passagerare har valet att få en personlig concierge-tjänst ombord med av en lista över lokala attraktioner som designats av företaget själva. Kunderna kan också använda sig av gratis Wi-Fi och USB-uttag för att göra seglingen ännu trevligare. Företaget inkorporerades så småningom under 2015 av Riverside Coal Transport Company, vilket gör det till det yngsta dotterbolaget.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför V2V Vacationss tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.