Uwajima-Unyu Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries förbinder Shikoku med Kyushu i södra Japan med hamnarna Yawatahama, Beppu och Usuki.

Uwajima-Unyu Ferries grundades 1884 och gör det möjligt för dig att resa mellan Shikoku och Kyushu havsvägen för att undvika en lång körning.

Överfarterna mellan Yawatahama och Beppu tar ca 2 tim och 50 min, medan överfarterna mellan Yawatahama och Usuki tar ca 2 tim och 25 min. Beppu är en känd turistdestination på grund av dess varma källor.

Uwajima-Unyu Ferries använder 4 ultramoderna färjor för att driva sina rutter - Akatsukimaru, Oita, Ehime och Sakura som kan ta mellan 485 och 610 passagerare och mer än 145 bilar. Akatsukimaru är deras nyaste fartyg och har varit i tjänst sedan 2014. Ombord finner du rymliga passagerarområden, massagestolar, uthyrning av iPad, WiFi och en shop som erbjuder ett urval av produkter såsom souvenirer och alkohol.

Oavsett om du reser i tjänsten, är på semester eller för en kort paus så är Uwajima-Unyu Ferries den ultimata lösningen för ett besök till Shikoku och Kyushu.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Uwajima-Unyu Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Uwajima-Unyu Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Ombord Uwajima-Unyu Ferries

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.