Ultramar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ultramar

Ultramar transporterar runt fem miljoner passagerare om året mellan det mexikanska fastlandet och Cozumel öarna och Isla Mujeres. Färjebolagets moderna färjor går i skytteltrafik till alla de populära destinationerna på sydöstra kusten.

Det finns ett stort utbud av service ombord, med avgångar varje dag. På rutten mellan Playa del Carmen och Cozumel är det hela 18 avgångar på varje sträcka, med färjor som går varje timme. Passagerare har en massa alternativ mellan Cancún och Isla Mujeres med färjor som går från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Det går att välja mellan fyra destinationer i Cancúns hotellzon, Puerto Juárez, Playa Tortugas, El Embarcadero och Playa Caracol, alla går till den vackra ön.

Ultramars flotta består av moderna fartyg i toppklass. Dessa sträcker sig ifrån mindre fartyg som har en kapacitet på 150 passagerare, till deras största fartyg som kan ta uppemot 800 resenärer och har luftkonditionering, öppet däck, panoramafönster, lekplats, TV, snack bar, elektriska uttag, livemusik, undervattensbelysning och nya stora landgångar för express boarding.

Med directferries.se kan ni hitta Ultramar titabeller, resor och boka Ultramar biljetter. Vi jämnför också Ultramar med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.