Tuana Maritime
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tuana Maritime

Tuana Maritime traffikerar den populära överfarten mellan den turkiska hamnen Fethiye och den grekiska ön Rhodos.

Tuana Maritime grundades 2011 på Rhodos och dess främsta syfte är att erbjuda bra priser och en service som överträffar alla förväntningar.

Överfarten mellan Turkiet och Rhodos tar ca 90 min och avgår nästan varje dag från april till oktober med ökad frekvens under högsäsong. Tuana Maritime traffikerar överfarten med sina två moderna fartyg, Aegean Queen och Flying Poseidon, båda byggda för den här typen av överfarter.

Aegean Queen kan ta upp till 336 passagerare och den mindre och snabbare Flying Poseidon kan ta upp till 125 passagerare. Eftersom det är höghastighetsfärjor så är faciliteterna ombord begränsat till sittplatser och toaletter, men det finns möjlighet att köpa kalla drycker och snacks.

Med directferries.se kan ni hitta Tuana Maritime titabeller, resor och boka Tuana Maritime biljetter. Vi jämnför också Tuana Maritime med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.