COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trieste Lines

Trieste Lines grundades 2001 och har fortsatt att ge höghastighetsförbindelser mellan Trieste i nordöstra Italien och ett antal platser längs Istriens kust, en halvö i norra Kroatien.

Företaget startade ursprungligen för att ge regelbundna linjer mellan Trieste och Pula och företaget har sedan utvidgats till Porec, Rovinj och Piran, så det finns ingen brist på valmöjligheter.

Med snabbhet, effektivitet och säkerhet i centrum för sin verksamhet, har Trieste Lines blivit en av regionens mest populära rederier. Dessutom, med en flotta bestående av moderna Bärplansfartyg som heter "Calarossa", "Cris M" och "Fiammetta M", är du garanterad att resa i stil också.

Så med Trieste Lines är en kort färja resa allt som behövs för att njuta av både den kosmopolitiska staden Trieste och de fantastiska kuststäderna längs Istrien.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Trieste Liness tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.