Tokyo Kyusyu Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tokyo Kyusyu Ferry

Tokyo Kyusyu är en japansk operatör som tillhandahåller regelbundna färjor från Shinmoji till Yokosuka under hela året. De har för närvarande två fartyg i sin flotta: Hamayu och Soleil. Båda är höghastighetsfärjor som kan resa mellan Yokosuka och Shinmoji på cirka 21 timmar.

Tokyo Kyusyu erbjuder ett brett utbud av faciliteter ombord på sina fartyg, inklusive en butik, en bastu, duschrum, ett sportrum, en biograf, ett lekrum för barn och en restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Det finns också gratis Wi-Fi ombord. Passagerarna kan också välja mellan ett urval av hytter, inklusive 4-bäddshytter och husdjursvänliga hytter med eget badrum.

Avgångar med Tokyo Kyusyu är tillgängliga för bokning 2 månader före avresedatum. Med Direct Ferries kan du hitta Tokyo Kyusyu tidtabeller, priser och boka Tokyo Kyusyu färjebiljetter. I förekommande fall jämför vi också Tokyo Kyusyu med alternativa färjebolag så att du kan hitta det bästa priset för dig.

Med directferries.se kan ni hitta Tokyo Kyusyu Ferry titabeller, resor och boka Tokyo Kyusyu Ferry biljetter. Vi jämnför också Tokyo Kyusyu Ferry med alternativa rederier.

Alla rutter med Tokyo Kyusyu Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.