Tokai Kisen
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tokai Kisen

Tokai Kisen är en ledande färjeoperatör som förbinder ett flertal hamnar spridda över Tokyo, Kanagawa, Chiba och Shizuoka Prefecture med Izuöarna och erbjuder ett antal överfarter året runt.

Tokai Kisen har en historia på över 120 år sedan starten 1889. Deras flotta består av två stora passagerarfartyg Tachibana-Maru och Salvia-Maru samt fyra färgglada jetfärjor - Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo och Sju Island Tairyo.

Med jetfärjorna kan du resa främst från Takeshiba Terminal i Tokyo, hamnen Kurihama i Kanagawa och hamnen Atami i Shizuoka till Izu Oshima, Toshima, Nijima, Sihikinejima och Kozushima i Izu Islands. Höghastighetsöverfarter mellan Tokyo och Izu Oshima tar ca 1 timme och 45 minuter medan resan mellan Atami och Izu Oshima bara tar 45 minuter. Tokai Kisen erbjuder även flera avgångar mellan Izuöarna.

Den 118 meter långa Tachibana-Maru har varit i drift sedan juni 2014 och kan ta upp till 1000 passagerare medan den mindre Salvia Maru som byggdes i december 1992 har en kapacitet på 816 passagerare. Ombord hittar du en mängd bekvämligheter som en restaurang, ett rökrum, ett duschrum, automater och offentliga toaletter. Det finns också ett stort urval av hytter ombord som passar alla budgetar och som garanterar att du anländer fräsch till din destination.

Tachibana-Maru avgår vanligtvis från Takeshiba Terminal i Tokyo till Miyakejima, Mikurajima och Hachijojima över natten. Övergångarna ta från 6 timmar 30 minuter upp till 10 timmar 20 minuter, beroende på rutten. Det andra fartyget Salvia-Maru seglar från Tokyo och Yokohama till Izu-Oshima, Toshima, Niijima, Kozushima också på natten. Om du vill resa under dagen, finns jetfärjor tillgängliga för din bekvämlighet.

Izuöarna är en grupp av öar under förvaltning av Tokyo och ligger i Stilla havet. Till skillnad från Tokyo stad, är dessa öar fulla med naturlig skönhet och innehåller många orörda stränder, aktiva vulkaner, många vilda djur såsom delfiner och valar. Öarna har också några av de bästa stjärnhimlarna och surfingplatserna i Japan.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Tokai Kisens tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Tokai Kisen

Tokai Kisen routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.