Termoli
San Domino (Tremiti)
Färjor till Tremiti-öarna​
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Termoli - San Domino (Tremiti) är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Termoli till San Domino

Termoli San Domino-rutten går mellan Italien och Tremiti-öarna​ och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 1 hour när Gruppo Armatori Garganici servicen kör upp till 5 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 minuter.

Det finns totalt 33 linjer att välja på vecka om du vill åka Termoli San Domino-rutten mellan Italien och Tremiti-öarna​. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Tremiti-öarna​
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Termoli till San Domino?

  Färjeresan från Termoli till San Domino tar ungefär 1h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Termoli till San Domino?

  Priserna för färjan mellan Termoli - San Domino varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Termoli - San Domino?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Termoli och San Domino, dessa är
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Termoli - San Domino?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Termoli - San Domino, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Termoli - San Domino?

  Ja, mellan Termoli - San Domino kan du resan utan bil med
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Termoli - San Domino?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Termoli - San Domino?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Vad är avståndet från Termoli till San Domino?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Termoli och San Domino.

Guide till Termoli

Termoli är en stad belägen på den italienska adriatiska kusten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Staden var en gång känd endast som en fiskehamn men på senare år har det blivit en populär semesterort för italienarna. Många av husen i gamla stan har återställts eller byggts om och målade i en rad olika pastellfärger. Stadens katedral, på det centrala torget, är från 1200- och 1300-talen och är tillägnad St. Mary of the Purification och är ett bra exempel på Apuliens romanska arkitektur. Katedralen innehåller reliker av stadens två skyddshelgon: Vassus av Lucera (San Basso) och Timothy. Stadens slott byggdes av County Robert I av Loritello under Normansk dominans på 1100-talet. Slottet var en del av ett större befästningssystem, inklusive en mur som omger hela staden, varav endast ett torn fortfarande kan ses.

Staden är känd för sina fantastiska stränder och klara vatten. Inom en radie av ca 25 km från Termoli kan besökare till staden nå städerna Larino, Casacalenda, Montorio och Montelongo som bevarar en livsstil som håller på att försvinna i andra, mer utvecklade, delar av Italien.

Termoli är den enda hamnen med året runt-färjor till Isole Tremiti.


Guide till San Domino

Ön San Domino ligger i Isole Tremiti skärgården i Adriatiska havet. Det finns fem öar i skärgården: San Domino, St Nicholas, Cretaccio, Capraia och Pianosa, och dessa öar bildar en kommun av Italiens Province of Foggia och utgör en del av nationalparken Gargano. Öarna kan datera sin historia tillbaka till järnåldern, dock styrdes skärgården under medeltiden av klostret Santa Maria a Mare ("Heliga Maria på havet") på San Nicola island, tydligen grundat här på den 900-talet av benediktinermunkar från Monte. Ön användes också för kvarhållande av politiska fångar under Mussolinis fascistiska regim. Idag är öarna ett viktigt turistmål på grund av deras kristallklara varma vatten. Av öarna i skärgården är San Domino den mest utvecklade ön för turism och har den enda sandstranden i skärgården.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.