COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Tasmanien

Tasmanien eller "Tassie" som det är känt som lokat, ligger ca 240 km från sydostkusten på fastlandet i Australien och har ca en halv miljon invånare.

Tasmanien har vilda och vackra landskap, vänliga och hjälpsamma invånare och en avslappnad levnadsstil, underbart vin och mat och en spöklik historia som är framkallad av ruinerna från straffångeeran.

Det är också Australiens minsta stat och också den mest geografiskt varierande med over 40% reserverat som nationalpark och världsarv.

Så oavsett vart i Tasmanien du åker, om du spenderar din tid på en och samma plats eller om du åker runt ön, så vet vi att du kommer bli mycket nöjd och överraskad över hur stort Tasmanien verkligen är på insidan.

Att ta sig till Tasmanien sjövägen är relativt enkelt och stressfritt. Färjor avgår från Port Melbourne på fastlandet i Australien och ankommer till esplanade i East Devonport på norra sidan av ön Tasmanien. Den populära överfarten traffikeras året runt av TT-line och deras Spirit of Tasmania-färjor.

Populära färjerederier

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Tasmanien