Tane Yaku Jetfoil
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku jetfoil är namnet på det företag som med höghastighetsfärjan Rocket och bärplansbåten Toppy traffikerar överfarten mellan Kagoshima och öarna Tanegashima och Yakushima i Japan.

Färjeöverfarter till öarna körs flera gånger dagligen, året runt och frekvensen ökar under sommarperioden. Det finns ett urval av två hamnar att segla till på ön Yakushima - Miyanoura och Anbo. Tanegashima har dock också två hamnar för Tane Yaku-färjorna som lägger till vid Nishinoomote på norra delen av ön. Färjor avgår från Kyushu, den sydvästligaste av Japans öar från hamnarna i Kagoshima och Ibusuki. Det finns också en tjänst som förbinder öarna.

Färjorna som används av Tane Yaku är Boeing 929 Jetfoils bärplansbåtar. Färjorna är utformade för att vara höghastighets passagerartransport så anläggningarna ombord är begränsade men en automat som säljer olika drycker finns. När seglingsförhållanden är gynnsamma, är en resa med jetfoil otroligt smidig och trevlig. Platserna fördelas under ombordstigningen och när du är på plats behöver du spänna fast dig, som på ett flygplan. Sittplatserna är relativt rymliga och bekväma.

Använd directferries.se för att hitta Tane Yaku Jetfoil tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Tane Yaku Jetfoil. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Tane Yaku Jetfoil med alternativa rederier.

Alla rutter med Tane Yaku Jetfoil

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.