Färja från Tanah Merah till Desaru

Tanah Merah Desaru-rutten går mellan Singapore och Malaysia. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Batam Fast Ferry. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 30 minuter.

Färjetrafiken på Tanah Merah Desaru-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Tanah Merah och Desaru

  • Batam Fast Ferry
    • 3 avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris

Guide till Tanah Merah

Tanah Merah är en region som ligger i östra Singapore. Den består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några industriparker. I denna region ligger också ett segment av East Coast Park. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet så planades de flesta av de kustnära Bergen er och dumpades i havet för att skapa den nuvarande östkusten. East Coast Parkway byggdes nästan helt på återvunnen mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas abrupta slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merahs förorter har ett antal tillgängliga transportvägar till och från området, vilket inte gör tillgängligheten en anledning till oro. New Upper Changi Road, som löper genom bostadsområdet Tanah Merah, erbjuder ett antal busslinjer, av vilka några färdas långa sträckor.

Området är också där Tanah Merah färjeterminal är belägen med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.