Färja från Symi till Bodrum

Symi Bodrum-rutten går mellan Dodekanisos och Turkiet och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Dodecanese Flying Dolphins trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar när Sea Dreams servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 45 min.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Symi Bodrum-rutten mellan Dodekanisos och Turkiet. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Symi och Bodrum

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 2 avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris
  • Sea Dreams
    • 1 avgång(ar) per vecka 1 timme 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Symi Bodrum

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Bodrum

Den turkiska staden Bodrum ligger i Mugla provinsen på södra kusten av Bodrum halvön vid den punkt som kontrollerar inträde i Mexikanska Gokova. Känd som Halikarnassos i gamla tider har Bodrum många fornminnen och platser kvar av romarna, bysantiner och ottomanerna. År 353 f.Kr. var den mest betydande epok i stadens historia när det var huvudstad i Caria-regionen. En viktig attraktion i staden är Tomb of King Mausolus, en av de sju underverk i världen som byggts inom en tidsperiod på 100 år, och är en populär friluftsmuseum. Staden erbjuder besökarna ett brett utbud av naturscenerier som en magnifik kust och vackra vikar där de kan söka skydd och njuta av naturens skönhet. Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du att se alla invånare skörda oliver. Det är en annan värld med dess lagun och bedårande fiskrestauranger.

Från stadens hamn går färjor till andra destinationer i Turkiet, till det grekiska fastlandet och de grekiska öarna.