Färja från Symi till Bodrum

Symi Bodrum-rutten går mellan Dodekanisos och Turkiet. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Sea Dreams. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 45 minuter.

Färjetrafiken på Symi Bodrum-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Symi och Bodrum

  • Sea Dreams
    • 2 avgångar per vecka 1 timme 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Symi Bodrum

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Bodrum

Den turkiska staden Bodrum ligger i Mugla provinsen på södra kusten av Bodrum halvön vid den punkt som kontrollerar inträde i Mexikanska Gokova. Känd som Halikarnassos i gamla tider har Bodrum många fornminnen och platser kvar av romarna, bysantiner och ottomanerna. År 353 f.Kr. var den mest betydande epok i stadens historia när det var huvudstad i Caria-regionen. En viktig attraktion i staden är Tomb of King Mausolus, en av de sju underverk i världen som byggts inom en tidsperiod på 100 år, och är en populär friluftsmuseum. Staden erbjuder besökarna ett brett utbud av naturscenerier som en magnifik kust och vackra vikar där de kan söka skydd och njuta av naturens skönhet. Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du att se alla invånare skörda oliver. Det är en annan värld med dess lagun och bedårande fiskrestauranger.

Från stadens hamn går färjor till andra destinationer i Turkiet, till det grekiska fastlandet och de grekiska öarna.