Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries har blivit en viktig transportlinje mellan North Stradbroke Island och South Moreton Bay Island, två populära turistmål utanför Australiens östkust. Kryssningarna är ganska korta, cirka 45 minuter långa så faciliteterna är enkla, vilket resulterar i en praktisk och stressfri resa. Blir man törstig eller lite hungrig så finns det ett café ombord vilket ger möjlighet till att njuta av ett litet mellanmål eller en uppfriskande öl samtidigt som man beundrar de vackra omgivningarna.

Luftkonditionering strömmar ut över hela båten under sommarmånaderna, en nödvändig funktion med tanke på den australiensiska solens hetta. Den välkomnande personalen kommer att ta emot dig när du går ombord och hjälper alla passagerare som behöver deras assistans. De kommer också att se till att båten drivs och fungerar på ett säkert och effektivt sätt.

Husdjur är tillåtna ombord men måste följa de hygien- och säkerhetskrav som bolaget ställer. Passagerare som reser med cykel rekommenderas att vänta tills bilar och andra fordon har kört på innan de går ombord, vilket underlättar att få en bekväm resa.

Lӓs mer Läs mindre