COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stari Grad - Civitanova Marche är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Hvar till Italien

Rederier som åker mellan Stari Grad och Civitanova Marche

Färja från Stari Grad till Civitanova Marche

Jämför och boka din Stari Grad Civitanova Marche färjebiljett som seglar från Hvar till Italien nu på [--Website--] och du kan spara pengar på din resa!

Se tidtabeller och priser för alla Stari Grad till Civitanova Marche färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj Stari Grad Civitanova Marche eller en alternativ färja till Italien från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Guide till Stari Grad

Stari Grad är en stad belägen på den norra sidan av ön Hvar i Dalmatien i Kroatien. Den ligger i slutet av en lång skyddad vik och anses vara en av de äldsta städerna i Europa. De äldsta delarna av staden förklarades ett världsarv av UNESCO. På grund av Stari Grads position i mitten av ön Hvar, har det varit en fristad för sjömän i århundraden, vilket välkomnades av stadens invånare. Stari Grad viken besöks fortfarande regelbundet av de flesta människor som reser med båt genom mellersta Dalmatien. En promenad genom Stari Grad centrum, längs smala gator och genom små torg, framkallar en känsla av det förflutna. Den mest framstående byggnaden i Stari Grad är Tvrdalj, en stor och väl bevarad befäst borg som en gång tillhörde den noterade kroatiska poeten Petar Hektorovic. Lägg märke till latin och kroatiska inskriptioner i väggarna och statyn av Petar Hektorovic framför slottet.

Från stadens hamn går färjetrafik till Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik och Mljet.