COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Civitanova Marche är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kroatien till Italien

Rederier som åker mellan Split och Civitanova Marche

Färja från Split till Civitanova Marche

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Split Civitanova Marche överfarter mellan Kroatien och Italien snabbt och enkelt.

Använd vår Split Civitanova Marche färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Italien där seglingar på rutten Split Civitanova Marche är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Välj Split Civitanova Marche eller en alternativ färja till Italien från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Guide till Split

Split i Kroatien är den näst största staden i Dalmatienregionen av landet, och ligger på den östra stranden av Adriatiska havet. Staden är spridd över en central halvö. Staden är ett populärt turistmål och en viktig knutpunkt som bistår med länkar till många öar i Adriatiska havet och Apenninska halvön. Även om ursprunget till staden traditionellt förknippas med byggandet av Diocletianus palats 305 e.kr.,grundades staden på 400-talet f.Kr. som den grekiska kolonin Aspalathos eller Spálathos. Idag är Split en livlig stad med många saker att se och göra. Stig in i Diocletianus palats (ett UNESCO världsarv och en av världens mest imponerande romerska monument) och du kommer att se massor av barer, restauranger och butiker blomstrande bland de atmosfär gamla murar där Split liv har pågått i tusentals år. Split har också en unik miljö med dess dramatiska kustberg som fungerar som den perfekta bakgrunden till det turkosa vattnet i Adriatiska havet.

Färjor från stadens hamn avgår till Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik och Mljet.