Singapore Island Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Singapore Island Cruise

Singapore Island Cruise är en inhemsk operatör som tillhandahåller regelbundna färjor till öarna St. Johns och Kusu i Singapore Bay under hela året. Biljetter till denna tjänst är berättigade till retur samma dag, vilket gör det till ett perfekt sätt att hoppa mellan Singapores södra öar. Passagerare kan gå ombord på Marina South Pier och rekommenderas att anlända minst 30 minuter före avgång för att få tid för incheckning.

Singapore Island Cruise har en flotta på 14 fartyg för att smidigt transportera passagerare till sin destination. Varje färja är utrustad med en sittgrupp, luftkonditionering, toaletter och flytvästar för att garantera optimal komfort. De drivs också av en erfaren besättning som ser till alla dina behov när du är ombord.

Directferries.se jämnför Singapore Island Cruise tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.