COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Shin Nihonkai Ferry

Omfattar de populära regionerna Hokkaido och Kyoto, har Shin Nihonkai färja blivit en av de mest använda och populära färjeoperatörerna i regionen. Operatören är populär bland japanska lokalbefolkningen och utländska turister, vilket framgår av de 6,9 ​​miljoner utländska passagerarna på linjerna Hokkaido och 4,8 miljoner inklusive Kyoto. Operatören har beaktat de stora krav som förväntas för Olympiska spelen i Tokyo år 2020 och har anpassat det ombord anläggningar i enlighet med det, samt försöker uppmuntra flerspråkig personal på sina fartyg.

Ombord på fartygen är anläggningarna otroligt imponerande; De speciella höjdpunkterna är det stora badet, utomhusbaden, bastun och ett utbud av temanrum som passar till sportiga typer, barn och filmälskare. På grund av övergångarnas ganska långa längd finns det ett urval av stugor och sviter. Deluxe-sviterna är perfekta för dem som gillar att resa i lyx, och det finns varierande storlekar på rum för att rymma ensamresenärer, familjer och stora grupper av vänner och familj.

Personalen vid terminalen är mycket flitig och hårt arbetande, vilket säkerställer att varje passagerare på ett säkert sätt styr båten. Bilar, motorcyklar och cyklar kan föras in i garaget i nedre däck, och fotpassagerare guidas också ombord för att njuta av segling.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Shin Nihonkai Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Shin Nihonkai Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Shin Nihonkai Ferry