COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Shanghai Ferry

Shanghai Ferry erbjuder en internationell färjeservice som förbinder två av östasiens kommersiella och kulturella centrum - Osaka i Japan och Shanghai i Kina, året runt.

Shanghai Ferry använder fartyget Su Zhou Hao för den långa men roliga resan mellan Japan och Kina. Färjan, som är byggd 1992, är 155 meter lång, kan ta upp till 272 passagerare och färdas i cirka 21 knop mellan de två städerna.

Ombord på färjan hittar du en mängd olika faciliteter såsom en informationsdisk, rymlig passagerarlounge, en taxfreebutik med ett urval av souvenirer, restauranger och offentligt bad med havsutsikt. När det gäller underhållning hittar du spelautomater i spelrummet samt i mahjongrummet så att du kan hålla dig sysselsatt.

Om du vill ha en bit att äta så är cafeterian/restaurangen tillgänglig från morgon till kväll medan den särskilda restaurangen är öppen för middagsservering endast från 17:30 till 19:30. Denna restaurang förvandlas till en bar från 19:45 till 22:30 och Karaoke är tillgängligt under denna tid. Båda restaurangerna serverar dig läckra japanska, kinesiska och västerländska rätter, och allt till överkomliga priser.

Det finns också ett stort urval av hytter ombord som erbjuds för att passa alla budgetar och garanterar att du anländer pigg och fräsch till din destination.

Uttråkad med en vanlig resa i Asien? Shanghai Ferry väntar på dig med en kryssnings-liknande upplevelse mellan Japan och Kina - de två länderna du måste besöka, med full av unik kultur!

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Shanghai Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Shanghai Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Shanghai Ferry rutter och hamnar

Alla rutter med Shanghai Ferry