Sete
Al Hoceima
Färjor till Marocko
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Sete Al Hoceima

Sete Al Hoceima-rutten går mellan Frankrike och Marocko. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 46 timmar 59 minuter.

Färjetrafiken på Sete Al Hoceima-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Marocko
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Sete till Al Hoceima?

Färjeresan från Sete till Al Hoceima tar ungefär 46h 59m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Sete - Al Hoceima?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Sete och Al Hoceima, dessa är
  • Balearia

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Sete - Al Hoceima?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Sete - Al Hoceima, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Sete

Sete, tidigare känd som Cette till 1928, är en stad i Heraultavdelningen i regionen Languedoc-Roussillon i södra Frankrike. Staden betraktas som Venedig i Languedoc och är en badort och hamn vid Medelhavet. Staden har två delar. Den låga staden är där hamnen finns och är genomkorsad av kanaler och broar. Den andra delen är den höga staden på Mont St Clair. I den låga staden är hamnen hus, kanaler och fiskeverksamheten de största attraktionerna, tillsammans med den vackra "byn inom en stad" - Pointe Courte sektorn. Längs kanterna av kanalerna finns attraktiva fastigheter med butiker, restauranger och barer.

Sète ligger vid foten av Mount St Clair (175 meter över havet), mellan Mexikanska Thau och Medelhavet. För att få en känsla för layout av staden rekomenderas att du tar dig upp på Mount St Clair där du får härlig utsikt över Sete med sina kanaler och hamn.

Från stadens hamn avgår färjor till Nador, Tangier Med och Barcelona.


Guide till Al Hoceima

Den marockanska staden Al Hoceima ligger på den norra kanten av Rifbergen på Medelhavskusten. Rifbergen och Medelhavets stränder är det som gör staden en av de mest attraktiva och lockande städer i Marocko. Kommer man in i staden så kanske du tror att du kommer i en mycket vanlig marockansk stad med kub-liknande byggnader, caféer och några hotell. Trots detta har naturen runt Al Hoceima gjort den mycket mer avlägsen än de flesta nog tror. Al Hoceima, även känd bland lokalbefolkningen som Biya, koloniserades av spanjorerna i mer än tre decennier, då den det hette Villa Sanjuro. Du kan fortfarande se det spanska arkitektoniska inflytandet i hela staden, trots det växande antalet nya byggnader. Många invånare i Al Hoceima talar fortfarande flytande spanska som sitt andra eller tredje språk. Största delen av befolkningen är Berbers från Bucoya stam som talar Tamazight, en Berber dialekt.

Stadens hamn tjänar många fiskebåtar och färjor som hjälper till att hålla turistnäringen i staden. Det är en hamn som alltid är full av färjor och besökare. Turister och besökare har möjlighet att köpa tjänster från en lokal båt för utflykter och fiske.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.