Semabu Hills Fast Boat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Semabu Hills Fast Boat

Semabu Hills Fast Boat erbjuder regelbundna passagerar tjänster mella den små öarna Penida och Sanur på Bali, båda i Indonesien. Pittoreska Penida finns sydost om Bali och är det perfekta resmålet för snorkling, dykning, vackra stränder och de som letar efter en bit ö-paradis.

Korsningen mellan Mertasari hamn i Sanur och Toyapakeh i Nusa Penida tar cirka 45 minuter att slutföra, en resa som ger fantastisk havsutsikt. Fartyget har plats för 110 passagerare på varje segling och är utrustad med de senaste tekniska säkerhetsapparater.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Semabu Hills Fast Boat priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Semabu Hills Fast Boat tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.