Färja från Seiano till Castellammare di Stabia

Seiano Castellammare di Stabia-rutten går mellan Italien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Seremar. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 20 minuter.

Färjetrafiken på Seiano Castellammare di Stabia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Seiano och Castellammare di Stabia

  • Seremar
    • 7 avgångar per vecka 20 min
    • Få pris

Guide till Castellammare di Stabia

Castellammare de Stabia, brukar kallas just Stabia. Ligger i provinsen Neapel i regionen Kampanien i södra Italien. Staden ligger på Neapelbukten, cirka 30 km söder om staden Neapel. Stabia ligger nära den antika romerska staden Stabiae som förstördes år 79 e.Kr. av Vesuvio vulkanutbrottet. De finns gamla arkeologiska fynd av Stabiae och tillsammans med den charmiga arkitekturen. De många kyrkor och de underbara konstverk av den gamla stadskärnan gör Castellammare di Stabia en perfekt plats för en avkopplande semester för dem som älskar en bit av kulturella utflykter och fantastiska stränder.

Från stadens hamn, färjor avgår till Capri och Sorrento. Tillsammans med passagerartrafiken, är används hamnen även av kommersiell fraktsjöfart och av fiskefartyg. Hamnen är också den tredje största hamnen i Kampanien efter hamnarna i Neapel och Salerno.