Seatran Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Seatran Ferry

Seatran Ferry är en thailändsk operatör som tillhandahåller regelbundna höghastighetsfärjor över Thailändska golfen till en rad olika destinationer, bland annat Donsak till Koh Samui och Donsak till Koh Phangan. De erbjuder också en busstrafik för passagerare som reser mellan Surat Thani centrum och Donsak Pier.

Seatran Ferry har en kombinerad flotta på 5 båtar. Discovery Ship 1 och 2 kan transportera upp till 275 passagerare medan Discovery Ship 5 kan transportera upp till 301 passagerare under en enda resa. Varje färja är utrustad med många faciliteter, bland annat luftkonditionerade TV-lounger, butiker, varutjänster och en uteservering. Denna färjetrafik drivs av ett team av erfarna sjömän som garanterar dig en säker och bekväm resa.

Med directferries.se kan ni hitta Seatran Ferry titabeller, resor och boka Seatran Ferry biljetter. Vi jämnför också Seatran Ferry med alternativa rederier.

Alla rutter med Seatran Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.