Seatours
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Seatours

Seatours är en av Islands ledande turistfärjerederier och erbjuder rutter från den idylliska kuststaden Stykkisholmur på västkusten, över Breidafjordur, till Brjanslaekur i nordväst.

Företaget startade med guidningar runt Breidafjordur 1986, men expanderade snart och införde en bilfärjetrafik och blev den största i sitt slag på Islands västkust.

Ferry Baldur, det moderna passagerarfartyget, kan ta ett brett utbud av fordon, inklusive stora bilar, släpvagnar och husvagnar. Under sommarmånaderna stannar färjan ibland på Flatey, en charmig ö fylld med färgglada 1800-talshus, ett hotell och en rikt fågelliv .

Under hela högsäsongen ökar Seatours också sin personal till över 50 mycket kunniga medarbetare, som finns till hands för att se till att du har en så rolig upplevelse som möjligt.

Med directferries.se kan ni hitta Seatours titabeller, resor och boka Seatours biljetter. Vi jämnför också Seatours med alternativa rederier.

Seatours routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.