Sealink Northern Territory
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sealink Northern Territory

Sealink Northern Territory förser passagerarna med det snabbaste sättet att resa mellan Darwin, Mandorah och Tiwiöarna.

Med cirka 14 dagliga turer till Mandorah samt tre veckotjänster till Tiwiöarna, transporterar Sealink dig från terminalen till terminalen i höghastighetskatamaraner.

Sealink Northern Territorys flotta inkluderar Tiwi Mantawi som kan ta upp till 195 passagerare och färdas upp till 24 knop samt mindre James Grant som har en kapacitet på 110. Ombord Tiwi Mantawi du hittar ett café, ett urval av inre sittplatser i luftkonditionerade rum med storbilds-tv, sittplatser utomhus på övre soldäck och en privat luftkonditionerad lounge på övre däck. Den mindre James Grant har en luftkonditionerad lounge samt sittplatser utomhus på soldäck. Snacks och kalla drycker kan köpas under hela resan.

Förutom att transportera dig, är Sealink Northern Territory specialister på Tiwiöarna och kan på begäran erbjuda en mängd information om destinationen.

Med directferries.se kan ni hitta Sealink Northern Territory titabeller, resor och boka Sealink Northern Territory biljetter. Vi jämnför också Sealink Northern Territory med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.