Sealink Kangaroo Island
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sealink Kangaroo Island

Sealink förbinder södra Australien och Kangaroo Island med sin fordon- och passagerarfärjeservice som avgår dagligen (förutom juldagen) mellan Cape Jervis, söder om Adelaide och Penneshaw på östra sidan av Kangaroo Island.

Med upp till 12 avgångar varje dag och två moderna färjor, Sealion 2000 och Spirit of Kangaroo Island, så tar Sealink dig över Backstairs Passage på bara 45 min. Ombord kan du köpa varma drycker eller snacks från cafét, njuta av den underbara utsikten, eller använda deras gratis wifi.

Som destination är Kangaroo Island ett av Australiens måsten att se, och det är landests tredje största ö. Ta färjan och utforska ön i din egen takt bekvämt med din egen bil eller så kan Sealinks guider informera dig om en av de många turer som de har.

Företaget grundades 1989 när det köpte upp Philanderer Ferries som tidigare hade förbundit Australiens fastland med Kangaroo Island sedan 70-talet. Med nya specialbyggda toppmoderna färjor så transformerade Sealink överfarten till en mer bekväm och säker resa.

Visa Sealink Kangaroo Island tidtabeller, priser och boka Sealink Kangaroo Island biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Sealink Kangaroo Island med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.