Sea's Young
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sea's Young

Sea's Young är en kinesisk färjeoperatör baserad i Pearl River Delta i sydöstra Kina, som förbinder hamnen Humen i Dongguan-provinsen med Hong Kongs flygplats.

Sea's Young är ägd av regeringen och grundades 1984 och har årtiondens erfarenhet av att hantera höghastighetspassagerarfartyg. Dessutom består personalen av ett professionellt och engagerat team som ständigt letar efter sätt att förnya företaget och säkerställer kontinuerlig tillväxt i framtiden.

Under 2003 började Sea's Young arbeta i samarbete med Hongkong flygplats, som banade ett helt nytt globalt transportsätt som kallas "sjö-luft transport", vilket gör det ännu enklare för internationella besökare som flyger in från över 150 olika länder, att resa genom Pearl River Estuary.

Man kan ta sig mellan de två destinationerna på bara 60 minuter, den här populära rutten drivs med 2 höghastighetspassagerarfartyg. Fartyget Taijian designades i Australien och erbjuder ett urval av boende från standardhytter till VIP-rum, som inkluderar gratis mat av hög kvalitet och prioritets på- och avstigning med kapacitet för 318 passagerare totalt. Dongtai'an är en annan lyxig höghastighetspassagerarfartyg; byggd i Singapore och tagen i bruk 1993, de erbjuder vanliga och förstklassiga hytter, kompletterat med stora LCD-tv och justerbara, bekväma sittplatser samt prioriterad ombordstigning.

Directferries.se jämnför Sea's Young tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.