Sea Las Perlas
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas navigerar Mexikanska Panama i Centralamerika, som förbinder San Miguels Pearl öarna, Contadora och Viveros med huvudstaden Panama City.

Baserat i Amador området i Panama City, Sea Las Perlas åker från Balbao Yacht Club på gångbron, strax sydväst om stadens livliga centrum. De kör en stor katamaran för varje korsning, som vanligtvis varar cirka nittio minuter till två timmar från huvudstaden.

Färjan har designats med expansiva utomhus däck med långa säten, maximerat utrymme och komfort, särskilt för passagerare med barn. Det finns bra toaletter och man kan njuta av olika förfriskningar som vatten, läsk och snacks ombord också.

Pearl Islands erbjuder året runt kul i solen, med några av de finaste sandstränder och snorklings ställen på planeten. Även om de är populära bland turister, kan man vara säker på att hitta total stillhet här tack vare det stora antalet avskilda vikar och privata stränder.

Directferries.se jämnför Sea Las Perlas tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.