San Nicola (Tremiti)
Vieste
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
San Nicola (Tremiti) - Vieste är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från San Nicola till Vieste

San Nicola Vieste-rutten går mellan Tremiti-öarna​ och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 30 minuter när Gruppo Armatori Garganici servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 2 timmar 20 minuter.

Det finns totalt 8 linjer att välja på vecka om du vill åka San Nicola Vieste-rutten mellan Tremiti-öarna​ och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tremiti-öarna​ till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från San Nicola (Tremiti) till Vieste?

  Färjeresan från San Nicola (Tremiti) till Vieste tar ungefär 1h 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från San Nicola (Tremiti) till Vieste?

  Priserna för färjan mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan San Nicola (Tremiti) och Vieste, dessa är
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste?

  Ja, mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste kan du resan utan bil med
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan San Nicola (Tremiti) - Vieste?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • NLG
 • Vad är avståndet från San Nicola (Tremiti) till Vieste?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan San Nicola (Tremiti) och Vieste.

Guide till San Nicola

San Nicolas är en ö som ligger i Isole Tremiti skärgården i Adriatiska havet, strax norr om Garganohalvön. Det finns fem öar i skärgården: San Domino, St Nicholas, Cretaccio, Capraia och Pianosa, och öarna bildar provinsen Foggia och utgör en del av nationalparken Gargano. San Nicolas är bebott sedan slutet av järnåldern och den romerska kejsar Augustus flytade sitt barnbarn Julia d.y hit, där hon avled efter 20 år. Under medeltiden styrdes skärgården av klostret Santa Maria a Mare ("Heliga Maria på havet") på San Nicolas, som grundades här på 900-talet av benediktinermunkarna från Monte. Öarna användes även för kvarhållande av politiska fångar under Mussolinis fascistiska regim. Idag är öarna är ett viktigt turistmål på grund av sina kristallklara varma vatten. San Nicolas är där största delen av befolkningen bor och är platsen för ett kloster där en munk vid namn Nicolò begravdes. Legenden säger att varje gång någon försökte flytta hans lik från ön, skulle en våldsam storm bryta ut, och förhindra navigering runt ön.


Guide till Vieste

Italienska staden Vieste är känd som huvudstad i Gargano. Staden, som har en befolkning på cirka 12.000 och är på den östligaste delen av Gargano halvön, värd under sommaren för att tusentals turister som badar på en av stadens härliga stränder under dagen och ta en promenad runt den trevliga staden centrum på natten. Gargano som idag är ett turistparadis var en gång en del av ett isolerat område och var oftast bara besökas av pilgrimer på väg mot helgedomen på Monte Sant'Angelo. Centro storico ligger på den steniga punkten San Francesco är fängslande med sin charmiga 1100-tals katedral som byggdes på platsen för en befintlig kyrka och har en serie steg som leder fram till dess ingång. Insidan av domkyrkan innehåller marmorporträtt föreställande Madonna och barnet och berättelser om Kristus och Jungfru. Inte långt från katedralen och stolt stående 43 meter över havet är slottet, ett av många som byggdes av Federick II år 1240 för att parera piratattacker, som senare ändrades på 1600--talet.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.