Tyvärr finns inte San Nicola (Tremiti) - Vasto tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till San Nicola (Tremiti) - Vasto

San Nicola (Tremiti) - Vasto rutten traffikerades av NLG.

San Nicola (Tremiti) - Vasto rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Tremiti Islands,Italy och Italien heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Guide till San Nicola

San Nicolas är en ö som ligger i Isole Tremiti skärgården i Adriatiska havet, strax norr om Garganohalvön. Det finns fem öar i skärgården: San Domino, St Nicholas, Cretaccio, Capraia och Pianosa, och öarna bildar provinsen Foggia och utgör en del av nationalparken Gargano. San Nicolas är bebott sedan slutet av järnåldern och den romerska kejsar Augustus flytade sitt barnbarn Julia d.y hit, där hon avled efter 20 år. Under medeltiden styrdes skärgården av klostret Santa Maria a Mare ("Heliga Maria på havet") på San Nicolas, som grundades här på 900-talet av benediktinermunkarna från Monte. Öarna användes även för kvarhållande av politiska fångar under Mussolinis fascistiska regim. Idag är öarna är ett viktigt turistmål på grund av sina kristallklara varma vatten. San Nicolas är där största delen av befolkningen bor och är platsen för ett kloster där en munk vid namn Nicolò begravdes. Legenden säger att varje gång någon försökte flytta hans lik från ön, skulle en våldsam storm bryta ut, och förhindra navigering runt ön.

Guide till Vasto

Den italienska staden Vasto ligger i provinsen Chieti i södra Abruzzo, vid Adriatiska havets kust. Staden har en medeltida kvarter som är full av karaktär och fantastisk utsikt över havet. I staden, födelseplatsen för poeten Gabriele Rossetti, är mycket av Centro Storico från 1500-talet som är en gyllene period då staden var känd som "Aten av Abruzzo". 2 km nedåt ligger semesterorten Vasto Marina, en remsa av hotell, restauranger och campingplatser som vetter mot en lång sandstrand. Ca 5 km längre norrut längs kusten ligger den vackra Spiaggia di Punta Penna och Riserva Naturale di Punta Aderci, ett 285 hektar stort område av oförorenad klippig kust, perfekt för långa strandpromenader, bad och dykning.

Från stadens hamn finns det 7 avgångar per vecka till San Nicola med en överfart på ca 2 timmar.