San Domino (Tremiti)
Termoli
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
San Domino (Tremiti) - Termoli är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från San Domino till Termoli

San Domino Termoli-rutten går mellan Tremiti-öarna​ och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 14 gånger per vecka med en restid på runt 1 hour när Gruppo Armatori Garganici servicen kör upp till 5 gånger per vecka med en resetid från 50 minuter.

Det finns totalt 19 linjer att välja på vecka om du vill åka San Domino Termoli-rutten mellan Tremiti-öarna​ och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tremiti-öarna​ till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från San Domino till Termoli?

  Färjeresan från San Domino till Termoli tar ungefär 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från San Domino till Termoli?

  Priserna för färjan mellan San Domino - Termoli varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan San Domino - Termoli?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan San Domino och Termoli, dessa är
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan San Domino - Termoli?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan San Domino - Termoli, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan San Domino - Termoli?

  Ja, mellan San Domino - Termoli kan du resan utan bil med
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan San Domino - Termoli?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan San Domino - Termoli?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Vad är avståndet från San Domino till Termoli?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan San Domino och Termoli.

Guide till San Domino

San Domino är en ö som ligger i Isole Tremiti skärgården i Adriatiska havet, strax norr om Garganohalvön. Det finns fem öar i skärgården: San Domino, St Nicholas, Cretaccio, Capraia och Pianosa, och öarna bildar provinsen Foggia och utgör en del av nationalparken Gargano. San Nicolas är bebott sedan slutet av järnåldern och den romerska kejsar Augustus flytade sitt barnbarn Julia d.y hit, där hon avled efter 20 år. Under medeltiden styrdes skärgården av klostret Santa Maria a Mare ("Heliga Maria på havet") på San Nicolas, som grundades här på 900-talet av benediktinermunkarna från Monte. Öarna användes även för kvarhållande av politiska fångar under Mussolinis fascistiska regim. Idag är öarna är ett viktigt turistmål på grund av sina kristallklara varma vatten. Av öarna i skärgården är San Domino den mest utvecklade ön för turism och har den enda sandstranden i skärgården.


Guide till Termoli

I italienska staden Termoli ligger i provinsen Campobasso i regionen Molise, vid Adriatiska havets kust. I det centrala torget finns en 12-talet katedral, tillägnad St Mary av rening. Det är ett bra exempel på Apuliens romansk arkitektur, och innehåller reliker stadens två beskyddare, Bassus och Timoteus. Den övre delen av fasaden förstördes av en jordbävning 1456, och blev också skadad av turken säck av staden i 1566. I barock tillägg togs bort i återställandet av 1930-1969, åter den byggnad till sitt ursprungliga utseende. Del av ett redan existerande basilika, byggdes på 11-talet under den ursprungliga, mindre domkyrka kallas Ecclesia Sanctae Mater, har hittat under byggnad.

Staden är känd för sina fantastiska stränder och klart vatten. Inom en radie av ca 25 km från Termoli besökare till staden kan nå hilltowns i Larino, Casacalenda, Montorio och Montelongo som bevarar en livsstil som håller på att försvinna i andra, mer utvecklade, delar av Italien.

Termoli är den enda hamnen med året runt färjor till Isole Tremiti.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.