COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Domino - Termoli är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tremitiöarna till Italien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan San Domino och Termoli

  • 10 avgångar per vecka 1 timme 15 min
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 50 min
  • Få pris
  • 5 avgångar per vecka 50 min
  • Få pris

Färja från San Domino till Termoli

San Domino Termoli-linjen går mellan Tremitiöarna och Italien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Tirrenia kör upp till 10 gånger vecka, NLG 7 gånger per vecka & Gruppo Armatori Garganici kör upp till 5 gånger vecka.

Det är totalt 22 avgångar vecka på sträckan San Domino Termoli mellan Tremitiöarna och Italien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till San Domino

San Domino är en ö som ligger i Isole Tremiti skärgården i Adriatiska havet, strax norr om Garganohalvön. Det finns fem öar i skärgården: San Domino, St Nicholas, Cretaccio, Capraia och Pianosa, och öarna bildar provinsen Foggia och utgör en del av nationalparken Gargano. San Nicolas är bebott sedan slutet av järnåldern och den romerska kejsar Augustus flytade sitt barnbarn Julia d.y hit, där hon avled efter 20 år. Under medeltiden styrdes skärgården av klostret Santa Maria a Mare ("Heliga Maria på havet") på San Nicolas, som grundades här på 900-talet av benediktinermunkarna från Monte. Öarna användes även för kvarhållande av politiska fångar under Mussolinis fascistiska regim. Idag är öarna är ett viktigt turistmål på grund av sina kristallklara varma vatten. Av öarna i skärgården är San Domino den mest utvecklade ön för turism och har den enda sandstranden i skärgården.


Guide till Termoli

I italienska staden Termoli ligger i provinsen Campobasso i regionen Molise, vid Adriatiska havets kust. I det centrala torget finns en 12-talet katedral, tillägnad St Mary av rening. Det är ett bra exempel på Apuliens romansk arkitektur, och innehåller reliker stadens två beskyddare, Bassus och Timoteus. Den övre delen av fasaden förstördes av en jordbävning 1456, och blev också skadad av turken säck av staden i 1566. I barock tillägg togs bort i återställandet av 1930-1969, åter den byggnad till sitt ursprungliga utseende. Del av ett redan existerande basilika, byggdes på 11-talet under den ursprungliga, mindre domkyrka kallas Ecclesia Sanctae Mater, har hittat under byggnad.

Staden är känd för sina fantastiska stränder och klart vatten. Inom en radie av ca 25 km från Termoli besökare till staden kan nå hilltowns i Larino, Casacalenda, Montorio och Montelongo som bevarar en livsstil som håller på att försvinna i andra, mer utvecklade, delar av Italien.

Termoli är den enda hamnen med året runt färjor till Isole Tremiti.