Färja från San Antonio till Gandia

San Antonio Gandia-rutten går mellan Ibiza och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar.

Färjetrafiken på San Antonio Gandia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan San Antonio och Gandia

  • Trasmediterranea
    • 7 avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för San Antonio Gandia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på San Antonio Gandia-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till San Antonio

San Antonio är en stad belägen på den västra kusten av Balearernaön Ibiza. Efter Ibiza stad, är San Antonio den näst största staden på ön och har fått ett rykte under de senaste decennierna för sin musik och klubbliv. I själva verket förklarade Time Out San Antonio "klubbverksamhetens huvudstad i universum". "West End" området i San Antonio är känd för sina barer där PR personal försöker locka besökare till de många barerna i området. Längs kusten ligger den berömda Sunset Strip, där besökare kan njuta av fler barer och klubbar inklusive den världsberömda Café del Mar, där klubbare brukar samlas för att titta på solnedgången.

En populär attraktion i staden är ägget som uppfördes på 1990-talet till minne av Christopher Columbus födelseplats. Statyn är i form av ett ägg, som i sitt centrum har en modell av hans skepp; Santa Maria.

Färjor går från hamnen i San Antonio till Barcelona, Denia och Valencia.