Salerno
Procida
Färjor till Neapelbukten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Salerno till Procida

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Salerno och Procida. Sträckan mellan Salerno och Procida trafikeras av Alicost. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Salerno och Procida.

Tidtabeller Salerno till Procida

Färjor mellan Salerno och Procida avgår vanligtvis från Salerno, ca 07:50. Överfarten tar ungefär 3h 25m.

Färjepriser mellan Salerno och Procida

Priserna på en överfast från Salerno till Procida varierar oftast mellan 746kr och 2222kr*. Genomsnittspriset är 1491kr*. De billigaste priserna mellan Salerno och Procida är ca 401kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1491kr*. Genomsnittspriset för en bil är 7604kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Procida och Salerno?

Det är ungefär 50.0 miles (80.5km) eller 43.5 sjömil mellan Salerno och Procida.

Kan jag resa med bil mellan Salerno och Procida?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Salerno och Procida.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Salerno och Procida?

Ja, fotpassagerare kan resa med Alicost mellan Salerno och Procida.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Salerno - Procida Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Alicost
Genomsnittligt pris 1511 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 6
Genomsnittlig seglingstid 3h 25m
Första färjan 07:50
Avstånd 43 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Salerno till Procida?

Färjeresan från Salerno till Procida tar ungefär 3h 25m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Salerno - Procida?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Salerno och Procida, dessa är
  • Alicost

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Salerno - Procida?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Salerno - Procida, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Salerno

Salerno ligger vid Gulf of Salerno vid Tyrrenska havet och är en stad och huvudstad i Salerno-regionen i Italien. Staden ligger nära Amalfikusten och är kanske mest känd för att vara hem till den första medicinska skolan i världen, Salernoskolan. Moderna Salerno är ett kulturellt centrum i regionen. Inom staden kan besökare gå runt för att utforska sevärdheterna, varav de flesta är belägna nära centrum av staden. Det finns många vackra gågator och stora torg i staden som lätt kan utforskas till fots. Bussarna i staden kan också användas för sightseeing i staden och utanför. De som har en bil kan lätt köra runt eftersom trafiken inte är ett problem och parkering finns på i flesta områden.

Salerno ligger i det geografiska centrumet av en triangel med smeknamnet de 3 P:nas turisttriangel (det vill säga en triangel med hörnen i Pompeji, Paestum och Positano). Denna egenhet ger Salerno speciella turistegenskaper som ökar med de många lokala platser av turistintresse som Lungomare Trieste (Trieste strandpromenaden), Castello di Arechi (Arechis slott), Duomo (katedralen) och Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational museum of the Salernitan Medical School).


Guide till Procida

Den italienska ön Procida är en liten ö som ligger i Neapelbukten i södra delen av landet. Den ligger mellan fastlandet och den större ön Ischia och har en mer autentisk, sliten känsla än de mer turistiska öarna Capri och Ischia. På den nordöstra kusten av ön är den viktigaste urbana navet, Procida Porto, där färjorna docka och små bussar avgår för att resa runt ön vägnät. Den äldsta delen av uppgörelsen är på en defensiv hög udde. Resten av ön är ganska bebyggda, men det finns också en hel del småskaligt jordbruk som producerar frukt och grönsaker. Bostadshus kan hittas över hela ön, men i södra änden av Procida är en annan mer koncentrerad uppgörelse, som kallas Chiaiolella. En liten böjd holme, kallad Vivara, ligger vid sidan Procida; och är idag ett naturreservat.

Färjor till Ischia stannar generellt vid Procida. Det finns både snabba och långsamma båtar, och en del kör från en annan port i Neapel, som kallas Mergellina, vilket är praktiskt för det italienska järnvägsnätet. Procida trafikeras också av färjor från en närliggande stad på fastlandet kallas Pozzuoli.


Salerno till Procida Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Alicost 07:50 11:15 3 timmar 25 minuter Mån, Lör, Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.