Safe Way Maritime
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Safe Way Maritime

Safe Way Maritime drivs av Galaxy Wave ferry och seglar de 40 kilometrarna mellan hamnen La Ceiba på fastlandet i Honduras och Roatan Island.

Sedan rederiet startades på mitten av 90-talet så har Safe Way Maritime Transportation erbjudit ett pålitligt sätt att ta sig från Bay Island till ön Roatan och är för närvarande det enda företaget som navigerar i de tropiska vattnen till och från Roatan.

Passagerarna har en unik möjlighet att slappna av under överfarten och njuta av de omgivande smaragdfärgade haven, hem till världens näst största barriärrev.

Safe Way Maritime har uppgraderat sina färjor som används på de här överfarterna ett flertal gånger, varje gång med snabbare fartyg som kan ta fler passagerare till ön. Galaxy Wave är en 152 fot lång katamaran som kan ta upp till 460 passagerare och det tar endast 70 min att göra överfarten.

Ombord hittar ni 250 standard klass-säten, som finns i en bekväm lounge med luftkonditionering på nedre däck. Första klass finns på 2:a våningen, med utmärkt utsikt och 60 säten. Det finns också 150 säten ute på översta däcket på färjan. Snacks och dryck finns tillgängligt att köpa vid terminalen och ombord på färjan. Om du inte vill njuta av utsikten under överfarten så finns TV ombord för både standard och första klass för att underhålla er.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Safe Way Maritimes tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Safe Way Maritime

Safe Way Maritime routes and ports

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.