Rottnest Fast Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries driver snabbfärjeservice till Rottnest Island från Hillarys båthamn i Perth, västra Australien.

Rottnest är en fantastisk destination och kanske den vackraste ön i västra Australien. Rottnest ligger endast ca 18 km utanför Perths kust, och du färdas över vattnet i en bekväm luftkonditionerad snabbfärja, MV Seaflyte.

Den 35 meter långa färjan kan ta upp till 300 passagerare och har också en bar med alkoholtillstånd som serverar drycker och snacks.

Snabbfärjeservicen avgår från Hillarys båthamn och seglar till Island Jetty på östra sidan av Rottnest upp till 4 gånger dagligen i varje riktning, med färre avgångar under lågsäsong.

Hillarys båthamn ligger ca 20 min bilfärd från norra Perth CBD och är beläget vid änden av Hepburn Avenue och där finns fri parkering tillgänglig på södra sidan av båthamnen. Om du inte har bil så ta dig till Greenwood tågstation och ta buss 456 till hamnen. Om du åker kommunalt så se till att ha gott om tid på dig att ta dig till hamnen. Det finns också en gratis busstransfer som tar dig mellan ditt hotell och färjeterminalen tillgänglig vid förfrågan.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Rottnest Fast Ferriess tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.