COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rab - Pesaro är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kroatien till Italien

Rederier som åker mellan Rab och Pesaro

Färja från Rab till Pesaro

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Rab Pesaro överfarter mellan Kroatien och Italien snabbt och enkelt.

Använd vår Rab Pesaro färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Italien där seglingar på rutten Rab Pesaro är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Italien kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Rab till Pesaro från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Guide till Pesaro

Pesaro är en stad i den italienska regionen Marche på alluviala kustslätten i Adriatiska havet vid mynningen av floden Foglia.
Fiske, möbelindustri och turism är de viktigaste styrkorna i den lokala ekonomin.

Opera kompositören Gioacchino Rossini föddes i Pesaro år 1792. För att fira detta är Rossini operafestival ett årligt evenemang samt Conservatorio Statale di Musica "Gioachino Rossini" som grundades med ett arv från kompositören.