COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry är ett koreanskt rederi som förbinder staden Busan med Shimonoseki,en sydlig japansk stad som ligger i Yamaguchi prefekturen.

Pukwan Ferry var grundat år 1965, då de startade sitt första färjerutt för bilar mellan Korea och Japan och är nu ett ledande rederi inom området. Idag anses de vara ett modellföretag som bidrar betydande till den nationella ekonomin, sociala utvecklingen samt den blomstrande turistindustrin.

För tillfället driver de två lyxiga skepp som avgår varje dag. Dessa fartyg har allting man kan tänka sig när det handlar om faciliteter från ett rederi av högsta kvalitet, vilket gör resan så behaglig och bekväm som möjligt. Dessutom är Pukwan Ferry unikt med tanke på hur de har ett belönats med ett AEO-certifikat för sin strikta säkerhetsregim, det enda företaget i Korea som fått det.

Directferries.se jämnför Pukwan Ferry tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Pukwan Ferry rutter och hamnar

Klicka här för karta

Alla rutter med Pukwan Ferry