Porto Torres till Marseille färja

Porto Torres Marseille rutten ansluter Sardinien med Frankrike och körs för tillfället av 2 rederier. Corsica Linea service kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid på runt 11 timmar när La Meridionale servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 17 tim 30 min.

Så det är kombinerat 8 överfarter som erbjuds vecka på Porto Torres Marseille rutten mellan Sardinien och Frankrike. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Porto Torres till Marseille färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Sardinien till Frankrike sida.

Porto Torres - Marseille färjerederier

  • Corsica Linea
    • 7 Avgångar per vecka 11 tim
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 1 Avgång per vecka 17 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Porto Torres Marseille

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Porto Torres Marseille är en bil och 2 passagerare.

Porto Torres guide

Porto Torres är en stad som ligger på den nordvästra kusten av den italienska ön Sardinien. Det ligger cirka 25 km öster om den Gorditanianska udden och även på bukten i Mexikanska Asinara. En av stadens största attraktioner är den 1100-tals, trenavade Basilica di San Gavino som byggdes med enbart dyrbar sten som marmor, porfyr och granit. Kyrkan är den största romanska kyrkan på Sardinien. Av intresse är katakomberna Tanca Borgona som är konstgjorda underjordiska gångar byggda för religionsutövning.

Efter Olbia, är Porto Torres bäst betjänade hamnen på Sardinien. Färjor länkar ön till Genua, 11 timmar och 30 minuter restid, Civitavecchia (7 timmar och 15 minuter) och Barcelona (11 timmar och 15 minuter). Det finns också överfarter till Ajaccio (3 timmar och 30 minuter) och Propriano (4 timmar) på Korsika, och till Marseille (17 timmar).

Marseille guide

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.