Pontina Navigazione

Pontina Navigazione har specialiserat sig på dagliga färjeöverfarter mellan den lilla staden San Felice Circeo på västkusten av centrala Italien till Ponza, den största ön i Pontines skärgård.

Sedan 1995 har Pontina Navigazione transporterat lokalbefolkning och turister mellan dessa vackra destinationer på bara en timme och deras färjor går varje dag. De erbjuder en bekväm tidsplan och snabba restider och har den senaste tiden blivit ett populärt val för överfarter i Latina-provinsen.

Företaget använder ett elegant utformat fartyg som kallas "Hipponion Princess" som kan ta upp till 150 sittande passagerare. Det har också ett luftkonditionerat nedre däck och ett utedäck idealiskt för att skåda delfiner och kaskelotter i det kristallklara Tyrrenska havet.

Ponza är en av två bebodda öar i Pontines skärgård strax utanför södra Lazios kust och erbjuder spektakulära fiskrestauranger som serverar nyfångade skaldjur och en pittoresk, brant kustlinje bestående av smaragdvikar och en idyllisk sandstrand.

Directferries.se jämnför Pontina Navigazione tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Pontina Navigazione rutter och hamnar

Alla rutter med Pontina Navigazione