Ploysiam Speedboat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat är en transporttjänst i Thailand som tillhandahåller returfärjor från Pak Bara Pier till Koh Lipe under hela året. Detta gör det möjligt för passagerare att snabbt och enkelt resa mellan det thailändska fastlandet och de omgivande öarna. De erbjuder också privat transport från Hat Yai Airport till Pak Bara Pier.

Det finns 2 avgångar från Koh Lipe varje dag, med en förväntad restid på cirka 90 minuter. Tänk dock på att ankomsttiden kan variera beroende på väderförhållanden och antalet passagerare ombord. Passagerare rekommenderas att anlända minst 30 minuter före den planerade avresan för att få tillräckligt med tid för incheckning.

Båten som avgår från Pak Bara kl. 11.30 stannar vanligtvis vid Tarutao Island och Khai Island i 20 minuter. De som är ombord kan sträcka på benen innan de fortsätter resten av resan. Båten som avgår från Pak Bara kl. 13.30 går vanligtvis direkt till ön Lipe.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Ploysiam Speedboats tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.