Perhentian Sunny Travel
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Perhentian Sunny Travel

Till de öar som formar Malaysia, särskilt de mot östkusten, ger Perhentian Sunny Travel en pålitlig och billig service för turister, lokalbefolkning och backpackers. De flesta som använder servicen gör det på grund av de snabba och enkla korsningarna som ger känslan av att man bokstavligen hoppar runt öarna.

Perhentian Sunny Travel är vanligtvis mycket billiga och prisvärda vilket gör rutterna speciellt åtråvärda för backpackers eller resenärer som har en tajt budget. En av de mest populära seglingarna går mellan Pulua Perhentian Besar och Pulua Perhentian Kecil, två av de mest viktiga öarna som bildar skärgården Perhentian Islands. Utsikten från båten är särskilt idyllisk, och på vägar där miljön och omgivningarna tillåter det kan man även få tillfälle för utflykter som till exempel snorkling och tillgång till dykutrustning.

Företaget använder vanligtvis bara ett fartyg - en fartbåt som färdas i snabb och stadig takt. De allra flesta av seglingarna är ganska korta och tar vanligtvis omkring 35-40 minuter. Detta gör att de faciliteter som finns ombord är ganska enkla, men sittplatser är bekväma och ger en fantastisk utsikt över det omgivande vattnet och landskapet. Personalen vid hamnen är mycket vänliga och välkomnande,- ivriga att hjälpa alla som behöver hjälp om eventuell förvirring skulle uppstå. När du är ombord så är det bara att fråga personalen om hjälp med eventuella frågor.

Med directferries.se kan ni hitta Perhentian Sunny Travel titabeller, resor och boka Perhentian Sunny Travel biljetter. Vi jämnför också Perhentian Sunny Travel med alternativa rederier.

Perhentian Sunny Travel routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.